Biuletyn Informacji Publicznej
Biuletyn Informacji PublicznejBiuletyn Informacji PublicznejBiuletyn Informacji Publicznej

Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Zielonej Górze

Piątek, 23 stycznia 2015

Ogłoszenia
strona 1 z 2»»»
BEZPŁATNE PRZEKAZANIE ZBĘDNEGO MAJĄTKU
nr. dokumentu: NA.1330.16.2014 | data utworzenia: 27-10-2014

BEZPŁATNE PRZEKAZANIE ZBĘDNEGO MAJĄTKU

treść treść
plik źródłowy plik źródłowy

dodano do BIP dnia 27-10-2014 13:34:23 | informacje |historia zmian

ZAWIADOMIENIE
nr. dokumentu: | data utworzenia: 03-09-2014

ZAWIADOMIENIE

treść treść

dodano do BIP dnia 03-09-2014 10:42:32 | informacje |historia zmian

INFORMACJA UZUPEŁNIAJĄCA DO OGŁOSZENIA Z DNIA 12.08.2013 r.
nr. dokumentu: NA.1330.23.2013 | data utworzenia: 31-10-2013

INFORMACJA UZUPEŁNIAJĄCA DO OGŁOSZENIA Z DNIA 12.08.2013 r.

treść treść

dodano do BIP dnia 31-10-2013 12:07:45 | informacje |historia zmian

INFORMACJA DOT. ZBĘDNEGO MAJĄTKU
nr. dokumentu: NA.1330.21.2013 | data utworzenia: 12-08-2013

INFORMACJA DOT. ZBĘDNEGO MAJĄTKU

treść treść
plik źródłowy plik źródłowy

dodano do BIP dnia 12-08-2013 14:19:50 | informacje |historia zmian

ULOTKA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA ZAKAZU STOSOWANIA MATERIAŁU SIEWNEGO ODMIAN GENETYCZNIE MODYFIKOWANYCH
nr. dokumentu: NA.1330.12.2013 | data utworzenia: 25-03-2013

ULOTKA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA ZAKAZU STOSOWANIA MATERIAŁU SIEWNEGO ODMIAN GENETYCZNIE MODYFIKOWANYCH

treść treść
plik źródłowy plik źródłowy

dodano do BIP dnia 25-03-2013 14:28:40 | informacje |historia zmian

SZKOLENIE "OGÓLNE ZASADY ZNAKOWANIA PRZETWORÓW MIĘSNYCH W ŚWIETLE OBOWIĄZUJĄCYCH PRZEPISÓW Z UWZGLĘDNIENIEM NOWYCH PRZEPISÓW STOSOWANYCH OD DNIA 13 GRUDNIA 2014".
nr. dokumentu: NA.1330.15.2012 | data utworzenia: 05-12-2012

SZKOLENIE "OGÓLNE ZASADY ZNAKOWANIA PRZETWORÓW MIĘSNYCH W ŚWIETLE OBOWIĄZUJĄCYCH PRZEPISÓW Z UWZGLĘDNIENIEM NOWYCH PRZEPISÓW STOSOWANYCH OD DNIA 13 GRUDNIA 2014".

treść treść

dodano do BIP dnia 05-12-2012 14:22:27 | informacje |historia zmian

SZKOLENIE "OGÓLNE ZASADY ZNAKOWANIA PIECZYWA W ŚWIETLE OBOWIĄZUJĄCYCH PRZEPISÓW Z UWZGLĘDNIENIEM NOWYCH PRZEPISÓW STOSOWANYCH OD DNIA 13.12.2014r."
nr. dokumentu: NA.1330.15.2012 | data utworzenia: 16-10-2012

SZKOLENIE "OGÓLNE ZASADY ZNAKOWANIA PIECZYWA W ŚWIETLE OBOWIĄZUJĄCYCH PRZEPISÓW Z UWZGLĘDNIENIEM NOWYCH PRZEPISÓW STOSOWANYCH OD DNIA 13.12.2014r."

treść treść

dodano do BIP dnia 16-10-2012 10:19:16 | informacje |historia zmian

BEZPŁATNE PRZEKAZANIE ZBĘDNEGO MAJĄTKU
nr. dokumentu: NA.1330.5.2012 | data utworzenia: 06-03-2012

BEZPŁATNE PRZEKAZANIE ZBĘDNEGO MAJĄTKU

treść treść
plik źródłowy plik źródłowy

dodano do BIP dnia 07-03-2012 08:53:38 | informacje |historia zmian

BEZPŁATNE PRZEKAZANIE ZBĘDNEGO MAJĄTKU
nr. dokumentu: | data utworzenia: 07-12-2011

BEZPŁATNE PRZEKAZANIE ZBĘDNEGO MAJĄTKU

treść treść
plik źródłowy plik źródłowy

dodano do BIP dnia 07-12-2011 12:10:22 | informacje |historia zmian

BEZPŁATNE PRZEKAZANIE ZBĘDNEGO MAJĄTKU
nr. dokumentu: NA.1330.16.2011 | data utworzenia: 14-11-2011

BEZPŁATNE PRZEKAZANIE ZBĘDNEGO MAJĄTKU

treść treść
plik źródłowy plik źródłowy

dodano do BIP dnia 14-11-2011 15:06:09 | informacje |historia zmian
strona 1 z 2»»»

Biuletyn Informacji Publicznej

>kontakt

do góry