ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
WyłączWłącz skróty klawiatury
Zmień interlinię
Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Zielonej Górze
  • Logo Biuletynu Informacji Publicznej
  • Godło Rzeczpospolitej Polskiej
ˆ

Rejestr zmian

Drukuj informację Lista zmian

Lista zmian

Zmiany z dnia: 2019-03-08

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
12:02:36 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Zgłoszenie o zamiarze i planowanym terminie wycofania produktów ubocznych powstałych w wyniku wyrobu wina lub moszczu winogronowego. Tomasz Szular
12:02:33 Usunięcie elementu załącznik do informacji Zgłoszenie o zamiarze i planowanym terminie wycofania produktów ubocznych powstałych w wyniku wyrobu wina lub moszczu winogronowego. Tomasz Szular
12:02:02 Edycja elementu informacja Zgłoszenie o zamiarze i planowanym terminie wycofania produktów ubocznych powstałych w wyniku wyrobu wina lub moszczu winogronowego. Tomasz Szular
12:01:41 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Zgłoszenie o zamiarze i planowanym terminie wycofania produktów ubocznych powstałych w wyniku wyrobu wina lub moszczu winogronowego Tomasz Szular
12:01:39 Usunięcie elementu załącznik do informacji Zgłoszenie o zamiarze i planowanym terminie wycofania produktów ubocznych powstałych w wyniku wyrobu wina lub moszczu winogronowego Tomasz Szular
12:00:54 Edycja elementu informacja Zgłoszenie o zamiarze i planowanym terminie wycofania produktów ubocznych powstałych w wyniku wyrobu wina lub moszczu winogronowego Tomasz Szular
11:58:28 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Zgłoszenie zamiaru przeprowadzenia zabiegu słodzenia Tomasz Szular
11:58:23 Usunięcie elementu załącznik do informacji Zgłoszenie zamiaru przeprowadzenia zabiegu słodzenia Tomasz Szular
11:57:58 Edycja elementu informacja Zgłoszenie zamiaru przeprowadzenia zabiegu słodzenia Tomasz Szular
11:57:41 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Zgłoszenie zamiaru przeprowadzenia zabiegu słodzenia. Tomasz Szular

Nawigacja między stronami listy informacji

« powrót do poprzedniej strony